lørdag 15. juni 2013

Lykke i hjemmet!!!




Vår datter har kommet inn som elev på Skoleskipet Gann. Det var glede i hjemmet da brevet kom i posten. Dette året var det rekordhøyt søkerantall på skoleskipet. 475 søkere og 121 som det er plass til. Så da var det bare å vente i spenning. Ikke rart gleden var stor!! 
Ergo MÅTTE jeg jo bare starte på Skipohoi sokkene som Jorid har laget mønsteret på. Mønsteret kan du få kjøpe her: Jorids mønsterbutikk. De skulle vert strikket i Fask, men jeg har valgt å bruke Sportsragg. De er litt mer slitesterke. Litt greit å ha ett garn som tåler litt og ikke blir så fort slitt, når en legge så mye arbeid i det. Sokker får alltid en litt mer hard medfart. Har kjøpt mønsteret på vottene også, men de trenger ho nok ikke før til vinteren. 

For tiden er det så mye jeg har lyst til å lage, men døgnet har for få timer. I dag må jeg prøve å ta ett skippertak inne på syrommet mitt. Det er ikke godt å finne frem i det rotet der! 

I går fikk jeg pakke i posten med sokker fra Projo sokke klubb. Det var så lekkert garn, at det vil jeg strikke sokker til meg selv. Jeg er så fæl å gi bort det meste jeg strikker, men noe må en vel kanskje ha selv! Så skal jeg strikke genser til bonus barnebarnet mitt. Det blir nok en julegave tenker jeg. Det blir nok bobil strikke tøyet dette året. 

For ett par dager siden, var jeg hos frisøren. Skulle klippe meg og ta noen lilla striper i håret, men det ble ikke helt slik... Farget like godt hele greia lilla. Er veldig glad i lilla og har lilla briller, så det ble ikke så værst :o)

I dag kjøpte jeg de første norske jordbæra dette året. Å de var bare såååååå lekkre!!! Smakte virkelig godt. Vips så hadde jeg spist opp den ene av de to korgene.... 



Cubus hadde 30% salg på alle klærne her i denne uka. Passet meg ypperligt. Etter at jeg har tatt GBP operasjon i mai 2012...så må jo hele garderoben byttes ut. Har nå gått med fra 60 og til 40-42 i bukser. For en deilig følelse! Da fikk jeg kjøpt meg ett par nye bukser. Greit å kunne benytte seg av slike tilbud. 
HUTTETU for ett bilde...hehe



Her er mai vottene som jeg har strikket. Flette mønsteret kom ikke så godt frem, så jeg skal strikke ett par til ... i ensfarget garn. Garnet er topp til tå garn.

Har også heklet en hatt med brem, men sliter litt med å få bremmen stiv nok. den skal jo ikke henge ned som ei padda! Bildet kommer etter hvert. 



Nå får jeg slutte av her for i dag og fortsette på disse sokkene. Ho har 16 års dag i denne uka, så det hadde jo vert greit å få de ferdige til da. 

Ha en fin fin dag alle sammen og takk for at du tok turen innom.
Lill-Harriet.