mandag 20. mai 2013

Sommer-fornemmelser!!


 Ja, det er det jeg har hatt nå..de siste dagene. Temperaturen har vert helt oppe i 29 grader i skyggen! Det er kanskje ikke så rart om en aldri så liten sommer følelse! Jammen var det godt å kunne sitte på altanen å kose seg med sol, varme, kaffe og håndarbeid. 

Rabarbraen har skutt i været bare på noen dager. Gressløken kommer snart med sine lilla blomster. Skal bli godt med rabarbragrøt. Ungene bruker å spise rabarbra og sukker. 


Hadde besøk av ei venninne en dag. Ho hadde med seg noe garn. Det er jo slikt som en liker. Jeg måtte jo strikke meg ei lue og en hals. Halsen er både strikket og heklet. Lua har perfekt passform. Siden jeg har fått dette garnet av venninna mi, Sissel..så blir dette Sissel lua og Sissel halsen min. Normalt sett, så strikker jeg og selger eller gir bort, men dette settet blir nok mitt.
Min yngste datter ønsket seg også samme lua og halsen, bare i rosa. Den har jeg strikket i alpakka fra Sandnes garn. Den blir nok varm og god på kalde dager. 




Sissel og jeg har samme dilla på garn og strikking. Det resulterte i en garn dag. Vi var innom ikke mindre enn 3 garnutsalg. Her er det jeg kom hjem med...

Hadde en stopp på Gjestal Ullvarefabrikk  der fikk jeg kjøpt meg ett hefte med sokke-mønstre. Tok meg ut garn til ett par kne- strømper. Jeg synest det er greit å ha en liten "plan" når jeg handler garn. 

 Så kjøpte jeg jo litt garn her også... det blir til en sommertopp, sokker og noen luer. Jeg er en liten stor fan av mumiekopper. Har ikke mindre enn 10 stk forskjellige nå. Denne koppen fikk jeg med meg hjem fra Sandnes Ullvarefabrikk. De har også de nye Addi heklekrokene. For meg som holder heklenåla, som ett spett...blir en nesten "tvunget" til å holde den slik som en skal...ved bruk av denne nåla. 
Får jeg det ikke til med den...så får jeg over-levere den til min mor.


En tur innom Lafthuset ble det også. Der er det viking garn som har utsalg. Vi var heldige da vi kom dit. Der var det 30% på garnet. Så her er det jeg kom hjem med derifra. Her skal det strikkes:tunika, kjole, sokker og baby dress.


Denne toppen strikket jeg av noe garn som jeg kjøpte fra Tyrkia. Den ble jeg veldig fornøyd med. Min eldste datter fikk den. Ho blir så glad når ho får noe som er hjemme strikket.




Dette hekle garnet kjøpte jeg også fra Tyrkia. Tenkte jeg skulle hekle noen løpere og brikker av det. Time show!



Disse heklekrokene var jeg heldig å få kjøpt på Fretex. De er nok ikke mye brukte. Kanskje det er ei som heller ei kan holde heklenåla som den skal holdes....og difor bare kvittet seg med de. Ikke vet jeg!! Kjenner jeg meg selv rett...så havner sikkert disse hos min mor. hehe. 

Ønsker alle en fin arbeidsuke i uka som kommer.