torsdag 25. april 2013

NYE STRIKKE PINNER!!





På tide med en liten oppdatering her inne igjen.


Jeg har fått tilsent votte kalenderen for 2011. Bestilte 2013, men den var utsolgt. Da ble det nest best...2011! Mange fine votter i den også.
Det var jo klart at jeg måtte ha meg noen nye tre-strikke pinner. Disse fra KnitPro er bare helt supre. Glatte og kjempe gode å strikke med. De er noe dyrere enn andre tre-strikke pinner, men i mange tilfeller får en det en betaler for. Å det gjør en når det gjelder strikke pinner. Det er mange som reagerer på metall strikke pinner, uten å være klar over det. Verker du i armer og eller skuldre....vil jeg anbefale deg å prøve tre pinner. Trenger ikke å kjøpe de dyreste for å teste det.  kanskje kjenner du noen som har tre pinner. Spør om du kan få låne de. Så kan det hende at også du kan ta fatt på strikke tøyet med ett smil!! Strikking har gitt meg mye glede.

Denne toppen skulle strikkes i mandarin petit, men jeg har valgt å bruke ull garn. det er mye varmer og reker ikke ut når en bruker det. Garnet har jeg fått en arbeidskollega til å kjøpe for meg i tyskland. 
På facebook er jeg fremdeles med i gruppen som skal strikke ett par votter til hver mnd. Dette er April vottene mine. De er strikket i Hot Sosck spectra. Veldig gode og varme votter. Så er det bare å vente på neste votte par strikking.


Jeg har strikket ett dobbelt sitte under lag, med sitte underlag i midten. Tog du an? Jeg kjøpte sitte plate på Europris for å ha inne i denne. Den ble veldig god å varm. Da er det nesten UMUMLIG å fryse på rompa!! hehe. Har lurt på å strikke slike for salg. Da tar jeg 300.- pr stk. 

Nå har jeg en topp på pinnene mine. Rekner med at den skal bli ferdig nå i helga. Jeg er fortiden sykemeldt og da er det greit å ha strikke tøyet som jeg liker så godt. Men nå ønsker jeg alle en fin kveld videre. 
Takk for at du tok turen innom her. 

søndag 7. april 2013

Søndag ..... igjen


I dager det allerede 7 april. Det er også godt å kjenne at formen kommer seg etter min siste operasjon. Så nå er det tilbake til jobb på tirsdag og det gleder jeg meg til, etter å ha vert hjemme i nesten en måned. Er kjempe glad for at jeg har håndarbeid og kan pussle med det, de gangene jeg ikke kan gjøre så mye annet.

Jeg har strikket en marius genser i ribbe strikk med rund sal. Jeg likte ikke overgangen fra  ribb-strikkede ermer og bolen, ergo ble den slik. Den var kjekk å strikke fra bunn til topp :o) Men måtte gå litt ekstra over den for å se at jeg ikke hadde strikket vrange masker, der hvor det skulle være rette masker og omvent.

Jeg er fremdeles medlem hos projo, hvor jeg får til sent mønster og garnpakker til sokker. Denne gangen var der sirkel sokker som kom i posten. De skal det bli gøy å starte på. Må bare få ferdige noen andre prosjekter først. 
Ice Yarn Paradice er en flott plass å bestille garn. Dette bestile jeg og fikk det levert på døra, bare ett par dager etterpå. Helt topp!! Så får jeg se hva jeg blir å lage av dette. Lurer på om jeg skal prøve meg på sjal eller genser/topp. Vi får se.
Ja.. klart jeg måtte være med i vottepakken også hos Projo. Denne gangen heter vottene som kom derfra..sjøbris.
Så har jeg fått ferdig mars vottene i votte alongen. De ser slik ut. Ble veldig fornøyd med de. Liker spesielt godt borden oppe på de. Den har jeg alltid syntes er fin, så da var det greit å prøve seg på de.

I dag hadde vi kjøttkaker til middag. Det var deilig. Oppskrifta jeg brukte var tv kokken Ole Martin's. Kan anbefales. Stekte noen extra som mannen kan ha på skiva seinere. 

Nå skal jeg fortsette på en topp jeg har begynt på. Mønsteret er hentet fra mandarin dame hefte til Sandnes garn og garnet har en arbeidskolega, kjøpt til meg i Tyskland.
Ønsker alle en super søndag videre.
Lill-Harriet