lørdag 23. februar 2013

En herlig lørdag :o)


Snakk om herlig vær å våkne opp til sol og atter sol. 



I dag har vi vert en tur på Klepp, da gutten vår skulle spille håndball kamp, i Klepp hallen. Siden vi var så tidlige dit, tok min kjære og jeg oss en kjøretur innom Sandnes Ull-vare  Der er det lenge siden jeg sist var innom. Her var det litt av hvert.. Her er det jeg "rasket" med meg hjem... Mandarin Classic og Sandnes duett + mini duett. Tenkte jeg skulle strikke noe til meg selv i Sandnes duett garnet. Vi får se. 

Mumie kopper har jeg fått helt dilla på!
Denne koppen kom jeg hjem med i dag. Den kom ut i 2012.

Det er Mymlas mamma- en varm personlighet som med stolthet tar seg av sine 17 barn! Alle barna er like modige, selvstendige og strie som den kanskje med kjende av dem alle-Lille My! Ser at det enda er mange jeg ikke har... JIPPI!!



Litt ting og tang til bobilen er også bra. Kake form og stekespade kommer godt med.
Bake kake hjemme for så å kose oss med på tur. Det er ikke feil!! 

Dette garnet kommer fra Tyskland. Mye kjekt snadder her også! Får prøve å trylle frem noe pent av det også. :-)
Jeg er med i en strikke gruppe på nettet. I februar ble jeg med på hemmelig venn. Vi skulle kjøpe noe som vår tildelte venn hadde som ønsker, til en verdi av 100.-  Dette fikk jeg fra en hemmelig venn.  Det er spennende å få pakke i posten, når en ikke vet hva pakken inneholder. Garnet skal jeg strikke sokker av. Det får vi aldri for mange av. Så var jeg så heldig å få maske markører. Det er jo ett savn fra tid til annen. Alt etter hva en strikker. Sokkene blir jeg nok å strikke når vi er på bobiltur i sommer. 

Jeg har strikket meg ett stort og godt sitte underlag. Strikket i Viking natur garn. Jeg brukte 4-5 nøster og tovet det i maskinen på 40 grader og milo.  




Nå er det lørdags kveld og den skal nytes i fulle drag! Nå er det ut på kjøkken for å lage til kveldsmat. Menyen består av pepperbiff og pommes frites. 

Ønsker alle en fin lørdag videre. 
Lill-Harriet

søndag 3. februar 2013

Søndag og snø..

Ja, så er det søndag og vi har allerede februar måned og snø i lufta hos meg! Den ene dagen etter den andre går. Det beste er at sola har snudd og at det er lysere kvelder. Ser frem til enda lysere kvelder og mer varme i været!

Jeg liker å kikke på andres blogger og se hva de har laget og få litt inspirasjon selv. Det er så mye pent å lage, men tida strekker ikke helt til! Da jeg kom til Marianne's blogg..har ho en give away, gående. Der er det en bok som heter: 
Fru Soleng`s Luer, votter og vanter 2 ", 
som det går an å vinne. Det er ei strikke bok om votter, vanter og luer + at det er 4 nøster 
østlands garn som en kan strikke lue med reinsdyr mønster på. For ei kjekk bok og kjekkt garn å vinne! Den som intet våger, intet vinner.... :-) Dersom du vil inn å kikke på sia til Marianne, er det bare å klikke på Marianne's blogg litt lenger oppe. Ho har mye å vise på bloggen sin. For å bli med på Give Away, må en ta lodd, les mer om hvordan en gjør det , på bloggen hennes. Jeg har tatt 4 lodd på hennes blogg. Så er det bare å krysse fingrene og håpe på gevinst!


Hos meg har du kanskje fått med deg, at det går mye i Marius sokker for tiden. Her er det enda ett par dame Marius sokker. De er også strikket på pinne 3,5 og garnet heter Falk. Ett veldig godt garn å strikke av. Det har også dukket opp noen bestillinger på akkurat disse sokkene. Jeg liker å ha noe å strikke på mens jeg ser tv. Etter å ha strikket mønsteret en stund, kan jeg det utenat og det passer jo veldig godt.

Den 1 februar kom neste oppgave i projo vottelong 2013. Denne gangen kunne vi velge mellom disse to. Jeg har valgt å strikke den med rosen på. Syntes den var litt fin. Så er det bare å velge garn da.... Må nok opp på loftet å se hva jeg kan rote frem der. Hadde jo vert greit å kunne bruke noe av det som jeg har liggende!!


Nå skal jeg snart på håndball kamp med sønnen min. Denne gangen er det en hjemmekamp. Det er kjekt å se guttene spille. De er blitt kjempe flinke. Er litt imponert over at de klarer å huske alle reglene. 

Nå får jeg ta meg en kopp kaffe og finne frem strikke pinnene mine igjen. Ønsker alle en fin søndag.

Lill-Harriet