søndag 18. november 2012

Halveis i November!!


 
Dager og uker fyker avsted. Jeg har så mange ting jeg vil gjøre og lage, men timene strekker ikke til! Huff huff. Syntes dette bildet var litt "snålt"!! Det forteller nesten mer enn det viser ;o)



Nå har jeg endelig fått ferdig denne tunikaen, som jeg kjøpte inn garn til for lenge siden. I mai dette året tok jeg en slanke operasjon og kjøpte garn inn en god stund før operasjonen. Nå er det jo så gøy å strikke noe til seg selv. Det har det blitt lite av. Jeg er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Det var ei som sa at dette ble en fin advents kjole. Det har jeg faktisk ikke tenkt på, men det stemmer jo det. Ikke er det lenge til advent heller. Gleder meg som ett barn til den tida. Det er så koseligt å pynte og lage det koseligt rundt om i huset.

Jeg var innom Fretex her en dag og kjøpte disse to nissene. De ser jo litt bustete ut. Har hatt en utrolig reise... Jeg har selv strikket klær til slike nisser, men disse mangler kun sokker. Kanskje jeg kommer til å strikke votter til de også. Jeg får se. De ser så nakne ut uten votter ;o) Min mor ble litt "sjalu" da ho hørte jeg hatt fått tak i to nisser som dette. Av og til er det greit å bare droppe innom Fretex. Har fått tak i mye bra der. Å levert ting jeg har gått lei av, slik at andre kan kjøpe det.

Været for tida har vert mye høst vær. Regn og vind. Litt hagel og litt snø! Når vi valgte og legge om til piggdekk...forsvant jo både kulde og snø. Nå ligger temperaturen på 10 grader. Er litt spent på hvor langt ned gradene kommer til å krype, denne vinteren. Det er mange som mener at vi vil få en kald vinter! Det er kos med kulde ute og varmt og godt inne. Ingen ting er bedre enn det!

Nå får jeg ta frem mitt neste prosjekt å prøve å få det ferdig. Hvilket det er...vet jeg ikke helt enda.... :o)

Ha en fin søndag alle sammen.