søndag 3. juni 2012

Juni ALLEREDE...



Det blomstrer og gror ute nå. Mye skjedde den uka jeg lå på sykehuset. Epletrærne sto i full blomst. Men det er kanskje ikke så rart. Det var en veldig fin uke med mye sol og varme. Nå går vi bare i spenning og venter spent på å se om det blir noen epler dette året. Første året var det 15 epler i fjor var det bare 3. Denne eplesorten heter Discovery. 





Jeg er veldig glad i Rododendron. Den ene må jeg gjøre noe med om den skal bli finere til neste år, men denne som jeg har bilde av her er bare helt nydelig. Den har ikke fullt så mange rose dette året, men satser på at det blir bedre neste år.
Så langt har jeg kommet på pingvin dressen. Nå mangler det bare glidelås, hette, lue og votter...så er den klar for levering. Jeg strikker denne i Freestyle og str 2 år. Så får jeg ta fatt på neste dress. Det blir nok også en pingvin dress. De er så kule. hehe. Skal legge ut bilde av hele greia siden.


Jeg har ikke vert så flittig å skrive her inne nå. Dagene mine får i spising, drikking og tur-gåing. Du kan lese mer om det på den andre bloggen min, om du vil. Linken til den, finner du øverst til høyre på sia her. 


Ha en fin søndag videre.